Новини от Разград

Няма да има планови спирания на тока


За опазване здравето на всички служители на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО въвежда гъвкаво работно време и където е възможно дистанционен труд.

Центровете за обслужване на клиенти ще работят всеки делничен ден от 8 до 14 часа с обедна почивка от 12 до 12.30, по време на която в помещенията ще се извършва дезинфекция.



Виж още...

Заповед с 18 мерки за противоепидемична защита на населението на Община Разград


Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев издаде заповед с 18 мерки за противоепидемична защита на населението на община Разград.

Част от тях конкретизират за територията на общината мерките, оповестени със Заповед на Министъра на здравеопазването от 13 март, други са специфични за Разград и останалите населени места в общината.

„Еф Си си“ ЕООД ще измива и дезинфектира улиците в град Разград по предварително утвърден график.


Виж още...

Продавачите на зеленчуци получиха предпазни шлемове


Продавачите на плодове и зеленчуци на общинския пазар в Разград получиха днес предпазни шлемове.

Те са част от дарението към Общинския кризисен щаб за борба с Коронавируса, което направиха предприемачите Милен Минчев, Никола Николов и Стефан Томов.

Общо шлемовете са 400.

Виж още...

В Седмицата на гората Кметът Денчо Бояджиев и Добрин Добрев посетиха новозалесени от ОП “Разградлес“ площи


Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и заместник-кметът Добрин Добрев се срещнаха с директора на ОП“Разградлес“ инж. Свилен Йорданов, който им представи мероприятията, извършени от общинската структура в навечерието и през Седмицата на гората – 6-12 април.

5000 фиданки чер бор са залесени в два участъка – край селата Ушинци и Гецово. Общата площ на участъците е 15,4 дка.


Виж още...